Radio en TV

Het 'RTV'-gedeelte in RTVPLAN is geen toeval. Radio- en TV-commercials, dat is waar we goed in zijn. Met veel stations en verkoophuizen als klant in verschillende landen, is RTVPLAN geschikt voor ieder commercieel beleid.

Multifunctioneel


RTVPLAN is multifunctioneel op elk gebied:

 • Multi-station / editie

  Verschillende eigenaren en uitzendgebieden

 • Meerdere talen

  Engels, Nederlands, Duits, etc.

 • Multimedia

  Radio, TV, Out of home, Print

 • Meerdere prijzen

  Prijs per seconde, per 30", per GRP, vaste prijs

 • Meerdere kortingen

  Onbeperkt aantal kortingscombinaties

 • Multi spot type

  Normaal, Barter, Billboard, Promo, etc.

 • Multi kostenplaats

  Omzet verdelen in categorieën

 • Meerdere gebruikers

  Verschillende rechten

 • Meerdere tariefkaarten

  Zelfs per aanvraag / order

 • Meerdere currencies

  EUR, GRP, CPM

Centrale efficiëntie


RTVPLAN is ontwikkeld voor centrale efficiëntie. Het zal de hub zijn die al jouw gegevens met elkaar verbindt en tijdrovende taken vereenvoudigt. campagnes worden ingevoerd, gepland en verzonden in minder dan een paar minuten. Directe koppelingen met derden, zoals mediabureaus, maken het nog efficiënter en papier-/ documentloos. Om nog maar te zwijgen van de XML-uitwisseling van facturen.

Efficiency

Planning


Planning en reservering van spots kan automatisch en handmatig worden gedaan. Het grafische planbord helpt je bij een mooie spreiding van spots. Vraagt de adverteerder om meer airtime? Een spot moet worden verplaatst of sommige dagen moeten worden uitgesloten? Alle details kunnen eenvoudig worden gewijzigd. RTVPLAN houdt rekening met de reeds uitgezonden spots en voert de nodige controles opnieuw uit.

Planning

Traffic


Wanneer de commercials (audio of video) aangeleverd zijn, kan je de commercials automatisch koppelen aan de gereserveerde spots. Met behulp van een gebruiksvriendelijke wizard duurt dit slechts enkele seconden. Dagelijkse controles zoals het uit elkaar halen van twin-spots, productconflicten en andere conflicten worden gedaan door onze slimme algoritmes. Het eindresultaat van de playlist wordt naar het uitzendsysteem verzonden.

Traffic

Factureren


Facturen kunnen batchgewijs worden gegenereerd en digitaal per e-mail of FTP als PDF- of XML / UBL-bestand worden verzonden. Formattering van facturen kan eenvoudig worden gedaan met behulp van Word-sjablonen. Alle facturen kunnen worden geëxporteerd naar het boekhoudsysteem door directe koppelingen of exportbestanden.

Billing

Yield management


Revenue management of 'Yield management' is belangrijk om een evenwichtige prijs te bepalen en het maximale uit de reclameblokken te halen. RTVPLAN biedt geavanceerde hulpmiddelen voor het analyseren van reclameblokken.

Yield management

Digital Business Services maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid