platformtechnologie

Het RTVPLAN-platform is ontwikkeld met behulp van C# en Microsoft Visual Studio, gebaseerd op de nieuwste Microsoft-technologie├źn. Dit betekent dat we snel kunnen reageren op nieuwe ontwikkelingen in de tech-industrie.

Architectuur


Onze vierde generatie van RTVPLAN is een multi-tier platform dat bidirectioneel kan worden verbonden met elk ander systeem door RESTful-, SOAP-webservices of een andere API te gebruiken. Op deze manier verbinden we bijvoorbeeld met andere Ad-servers en inkoopsystemen voor mediabureaus.

Architecture

API & Web & Win


Om de 'hub' te zijn tussen (andere) exploitanten, mediabureaus, (directe) adverteerders, uitzendsystemen, (externe) Ad-servers en andere betrokken partijen, hebben we een oplossing ontworpen die Windows gebruikt voor zijn flexibiliteit, Webservices voor zijn connectiviteit en Web voor zijn mobiliteit.

Met het Windows-programma hebben de planners bijvoorbeeld een krachtige tool om Planning & Traffic uit te voeren. De RTVPLAN Webservices API wordt door mediabureaus gebruikt om gegevens over campagnes op te halen. De RTVPLAN-webportal kan worden gebruikt om campagnes rechtstreeks vanaf elk apparaat door te rekenen en te boeken!

API & Web & Win

Database


RTVPLAN is geoptimaliseerd voor Microsoft SQL Server. We hebben gekozen voor Microsoft SQL Server, omdat de meeste organisaties een licentie voor deze database hebben. Zo niet, dan zijn de instapkosten laag.

Database

Schaalbaarheid


RTVPLAN kan door een onbeperkt aantal gebruikers worden gebruikt. De limiet is alleen gebaseerd op de kracht van de databaseserver. Door deze scheiding tussen software en hardware is onze oplossing zeer schaalbaar.

Scalability

Gebruikersrechten en LOG


In RTVPLAN kan je gebruikersrollen toewijzen aan een gebruiker. Voor elke gebruikersrol kan je het toegangsniveau tot informatie en acties instellen. Alle gebruikersacties worden opgeslagen in een log. Dit geeft inzicht wanneer ongeautoriseerde wijzigingen zijn doorgevoerd. Uiteraard kan het log ook worden gebruikt voor Accountantscontroles.

User rights

Digital Business Services maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid