What you see is what you get!

Met een no-nonsense aanpak, zullen we jouw eisen en wensen ontwerpen in een begrijpelijk prototype/ Proof of concept.

Oplossingen op maat


Oplossingen op maat zijn zo goed als de creativiteit en expertise van de projectmanagers en ontwikkelaars. Met meer dan 25 jaar ervaring in het maken van robuuste en betrouwbare software, platforms, websites, apps en andere digitale oplossingen, kun je erop vertrouwen dat we iets opleveren dat klaar is voor de toekomst en flexibel om te onderhouden.

Hieronder een selectie van onze projecten.

Movir

Movir (onderdeel van de NN Group) is een verzekeringsmaatschappij gespecialiseerd in arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Het platform dat we voor Movir hebben gemaakt, wordt gebruikt door verzekeringsadviseurs om offertes te maken en aanvragen in te dienen voor potentiƫle verzekerden. Dit extranetplatform wordt dagelijks door honderden adviseurs gebruikt.

Movir

JongSelect

JongSelect is een startup marktplaats voor werk. Ze brengen sportclubs, leden en sponsoren samen om vacatures, opdrachten en vrijwilligerswerk te delen. Het platform is een portal met een responsive design en is gebouwd op onze robuuste webservice-architectuur.

JongSelect

RTVPLAN Portal

e-Commerce is niet langer iets voor de toekomst, maar voor nu. Ook in business-to-business situaties wordt het meer en meer een standaard. Daarom hebben we RTVPLAN opengesteld voor mediabureaus en adverteerders om campagnes te berekenen, plannen en monitoren. Het platform is een portal met een responsive design en is gebouwd op onze robuuste webservice-architectuur.

RTVPLAN Portal

ABEL talent

ABEL slaat de brug tussen vraag naar en aanbod van talent in werkgebieden die te maken hebben met de fysieke leefomgeving. De website die we voor ABEL hebben gemaakt, is verbonden met hun backoffice- en Content Management Systeem.

ABEL talent

Nationale-Nederlanden

In sommige omstandigheden heb je iets "nu" nodig en niet "morgen". In dat geval is het belangrijk om te vertrouwen op beveiligde, bewezen technologie. Nationale-Nederlanden moest binnen een paar weken live gaan met een nieuwe portal. Door best practices uit het verleden en bestaande componenten te gebruiken, zijn we erin geslaagd dit binnen de ambitieuze tijdsplanning te doen.

Nationale-Nederlanden

Scratch Muziekdagen Leiden

Scratch Muziekdagen Leiden is een jaarlijks terugkerend evenement. We hebben een online ticketingsysteem met zitplaatsreservering ontwikkeld. Orkestleden kunnen zich ook aanmelden voor deelname.

Scratch Muziekdagen Leiden

Digital Business Services maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons privacybeleid